A healthy working day in the office starts with the following Se7en tips

Traktaties van collega’s, veel koppen koffie, uren stilzitten achter je computerscherm… Als ‘kantoorjobber’ is het soms een uitdaging om de dag gezond en fit door te komen. Wij maken het je makkelijk en hebben dé tips voor jouw gezonde, nieuwe worklife. Tested & approved!

Hieronder lees je de Se7en tips in het kort, via de button hierboven kun je het gehele bestand downloaden.

01

Breaks are important

Rust nemen is belangrijk om gemotiveerd en fit op het werk te zijn. Neem dus korte pauzes zodat jij meer energie hebt, je beter kunt concentreren en productiever werkt.

02

Go green

Uit een onderzoek van Wageningen Universiteit blijkt dat planten zorgen voor een hogere luchtvochtigheid, ze regelen een betere verdeling van temperatuur, verhogen het concentratievermogen en dragen bij aan een positieve gemoedstoestand.

03

Improve your posture

Last van regelmatige hoofdpijn, rugpijn en andere schouder-, arm- en nekpijn? Lees dan zeker verder, want deze tips kunnen je helpen om een gezonde werkhouding te creëren.

04

Stay hydrated

Genoeg drinken op een dag kan hoofdpijnen voorkomen, je stofwisseling stimuleren en je brein alert houden.

05

Eat healthy

Eet jij genoeg groenten en fruit? De juiste voedingstoffen helpen je immuunsysteem te ondersteunen en je energie op peil te houden

06

Move your body

Het is belangrijk om tijdens het werken in beweging te blijven. Het bevordert de creativiteit en het concentratievermogen.

07

Clean that desk

Een rommelig bureau is afleidend; je hersenen gebruiken energie om de troep te negeren en hoe meer spullen je op je bureau hebt liggen hoe moeilijker het is om te concentreren.